Tachyon Energie Reiki

Tachyon Energie Reiki

Er zijn grote veranderingen gaande. De energetische trilling op Aarde is enorm aan het stijgen. Deze trilling verhoging verhoogt ook ons collectief bewustzijn, en zal daardoor op termijn de gehele maatschappij omvormen naar een niveau dat ons nieuwe bewustzijnsniveau weerspiegelt. Regeringsvormen, wetenschap en religie zullen daarin meegaan, en zich gaan stoelen op de principes die bij dat nieuwe bewustzijnsniveau horen. Principes als éénheid, liefde, gelijkheid en harmonie. In de wetenschap zullen door het nieuwe denken nieuwe positieve technieken aangeboord worden, met name op het gebied van energie. Eén van deze energieën is Tachyon.

Tachyon gestructureerde energie is een naam die voor velen onbekend is. Dit heeft enkel te maken met woordgebruik, deze energie ligt aan de basis van ons bestaan. Misschien is de naam oer energie een stuk bekender. Eigenlijk is tachyon gestructureerde energie bijna hetzelfde als de basisenergie van waaruit het universum opgebouwd is.

 

Tachyon harmoniseert ons energieveld op het diepste niveau. De holistische (emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel) werking die hiervan uitgaat, straalt door naar alle niveaus van ons wezen. Dit bevordert niet alleen onze gezondheid, maar brengt ook substantiële spirituele groei en energetische bescherming. De mogelijke therapeutische effecten van de Tachyon energie zijn daardoor eindeloos!

De energie zuivert van binnenuit, en brengt orde daar waar de chaos heerst. Daarmee werkt het helend, reinigend, beschermend en stimulerend op alle niveaus van ons wezen. Je kunt dan zeggen, dat geldt toch voor elke holistische therapie, maar de tachyonenergie werkt dieper dan welke andere vorm ook, tot op het diepste niveau. En daarbij geldt: hoe dieper de oorzaak van een probleem ligt, hoe meer positieve doorwerking de wegname van de oorzaak van het probleem heeft naar alle bovenliggende niveaus waarop het probleem zich manifesteert.

 

De tachyon-energie kan met het stimuleren van éénheid binnen ons energieveld een aardige opruiming in gang zetten. Op de eerste plaats kunnen zich lichamelijke ontgiftingsverschijnselen voordoen, als zweten, hoofdpijn, grieperigheid, duizeligheid en diarree. Maar dit gebeurt echter niet alleen op fysiek niveau. Ontgiften wil eigenlijk zeggen: uit ons systeem werken. In de opruiming kunnen ook disharmonische emoties en overtuigingen naar de oppervlakte gedwongen worden om getransformeerd te worden. Het karakter van de tachyon-energie veroorzaakt een soort van multidimensionale ontgifting, waarbij men dus ook rekening moet houden met de mogelijkheid geconfronteerd te worden met emotionele en mentale processen, waarin men uitgedaagd wordt anders naar de wereld te gaan leren kijken.

 

Een belangrijk verschil met andere kosmische energieën zoals Reiki, is dat het hier niet alleen gaat om een energie die je aanroept en waarin je een kanaal vormt, en welke je bijvoorbeeld via handoplegging toepast. De werkwijze is eerder dat je met je intentie een object aanwijst om opgeladen te laten worden (er een "antenne" van te maken), waarna het direct indaalt in dat object, zonder dat we daarin zelf als een tussenschakel of "doorgeefluik" fungeren (het kan overigens wel gevoeld worden). Een voorbeeld hiervan is tachyonwater.

 

Cursus Tachyon Reiki

Met zijn allen kunnen we de wereld wat mooier maken. Ben je geïnteresseerd in de cursus? Wil je graag een steuntje in energie toevoer, celverjonging, herstel, en past dit bij jouw spirituele pad? Ben je niet bekend met energie werk? Je leert in deze cursus hoe je er mee kunt werken.

 

Wat houdt de cursus in?

Persoonlijke inwijdingen:

Inwijding Tachyon Reiki 1-2-3

Inwijding Tachyon Reiki 4-5-6

Inwijding Tachyon Reiki 7-8-9 tevens Master inwijding

Uitgebreid werkboek.

Leren werken en maken van Tachyon antennes, Tachyonwater. Zelf afstands (of persoonlijke) inwijdingen geven.

Certificaat.

 

De persoonlijke inwijdingen worden op afspraak gedaan, dit omdat iedereen op eigen tempo werkt aan het verhogen van hun energie. Je kan alleen komen echter wil je samen met een groep dan kan dat ook, dan heb je wel iemand om je ervaringen mee te delen. De cursus / inwijdingen op persoonlijke basis (duur ongeveer 45 minuten per keer) waarbij je ook leert om de inwijdingen persoonlijk te geven aan iemand kost NU (tot aan het einde van 2017) €150,- ( i.p.v. €375,-), je ontvangt het werkboek via mail.

 

Tachyon Source inwijding : Tachyon Source zal het geven van behandelingen en inwijdingen verbeteren en verder versterken. Let op: De Tachyon inwijding is verplicht voor de inwijding van de Tachyon Source €25,-

 

Deze cursus en inwijdingen zijn met zorg, liefde, en onderzoeken samengesteld, er is mij dan ook veel aangelegen om dit zuiver te houden, toegevoegde symbolen zijn mij ingegeven om het kontakt met de Bron, de bron van onvoorwaardelijke liefde, te herstellen en/of dieper te maken. Ik getuig ervan dat deze nieuwetijdsenergie ons zelfhelend vermogen activeert…echter vervangt geen reguliere gezondheidszorg.