Gaia Orakel

Naast mijn geliefde tarotkaarten die ik iedere dag gebruik, heb ik de laatste tijd ook vaak gebruik gemaakt van de kaarten van het Gaia Orakel. Deze kaarten zijn gemaakt door Toni Carmine Salerno. Hij is een intuïtief kunstenaar en schrijver, die deze set kaarten aan Gaia – Godin van de Aarde, zijn muze en inspiratiebron heeft opgedragen. Alleen dat klinkt al liefdevol vind ik persoonlijk. De kaarten zijn erg liefdevol getekend en de beschrijving en de bijbehorende affirmatie zijn dit ook. Het doel van het Gaia Orakel is je de richting van de liefde te wijzen. Zij begeleidt je, en geeft je heling en vrede.
Het woord orakel betekent voorspelling en komt uit het oude Griekenland en Rome. De oude Grieken en Romeinen hadden een heel sterk geloof, en gingen vaak eerst voor advies naar het Orakel, voordat zij iets belangrijks ondernamen.

De kaart die ik voor aankomende week heb getrokken is de Godin van het Maanlicht, onderdrukte gevoelens, helen, reflectie.

DSC_0597

De Godin van het Maanlicht die je op deze kaart ziet, is de weerspiegeling van de onderdrukte gevoelens die je met je meedraagt. Zij wil je helpen om jezelf te helen via je dromen. Maar om te zorgen dat dit helingsproces plaats kan vinden, moet je eerst je hart uitstorten, en uiten hoe je je werkelijk voelt. Doe dit voor jezelf, en ook naar anderen. Bedenk dat alles wat je wegstopt of onderdrukt niet alleen zijn effect heeft op jou, maar ook je hele omgeving, met namen op de mensen die je het dierbaarst zijn. Het is veilig om je gevoelens te erkennen en toe te geven, het is oké als je moet huilen, geef jezelf gewoon over en laat het gebeuren. Je bent omringd door de liefde en de helende energie van de Godin. Je bent in alle eeuwigheid bemind, en in alle eeuwigheid beschermd. Denk de komende maand eens na over het verleden, bedenk waar je dankbaar voor kunt zijn, en laat oud zeer en teleurstellingen varen. Behoud alleen de liefdevolle herinneringen in je hart. Als alle kamers in je hart weer vol zijn met licht, dan begint er een nieuw seizoen, een nieuwe reis, een nieuwe blijdschap, een nieuwe passie!

Affirmatie
Ik ben dankbaar voor het helingsproces
dat op dit moment in mijn leven plaats vindt.
Ik uit al mijn gevoelens eerlijk en met liefde,
zonder angst en zonder zorgen.
Ik ben veilig – Ik word bemind.
Ik ben één met de Godin
Ik ben één met de Aarde met heel de schepping.

Wil je een persoonlijke legging met de kaarten? http://amandala.nl/contact.html

Geef een antwoord