11:11

Gisteren met het boek Intuïtie als kompas begonnen te lezen van Penney Pierce. Met mezelf een contract opgesteld om te vertrouwen en aandacht te geven aan de subtiele inzichten, gevoelens en aanwijzigingen die ik zou ontvangen. Vandaag om precies 11:11 mijn bed uitgekomen, ben hier dan ook maar even mee aan de slag gegaan.

Zie jij meerdere keren per dag dubbele getallen? Dat je precies op het juiste moment opkijkt naar de wandklok en deze bijvoorbeeld 10:10, 11:11, 22:22 of iets in de trend aanwijst.

Zie jij ook regelmatig nummer sequenties terug in je kilometerstand, kassabon, verzend/ontvangst tijd van een e-mail, forum bericht, facebookbericht of een sms bericht? Je mag erop rekenen dat dit geen toeval is. Het zien van dubbele getallen of nummer sequenties heeft een gegronde reden.

Afhankelijk hoe jij in het leven staat kan het vaker gaan voorkomen of juist totaal verdwijnen. Als het verdwijnt is het meestal een indicatie dat je niet in pas loopt met het universum. Het verdwijnen van nummer sequenties kan ook duiden op een mogelijk spiritueel onbalans.

Vanuit een religieus/spiritueel standpunt mag je ervan uitgaan dat deze getallen signalen zijn naar jou toe. Sommigen beweren dat dit signalen zijn van je beschermengelen. En sommigen beweren weer dat dit een directe terugkoppeling is vanuit het universum naar jou.

Maakt verder niet zoveel uit waarin je wenst te geloven de betekenis van de getallen blijft hetzelfde.

Mensen die zich intensief bezig houden met synchroniciteit en numerologie weten bijvoorbeeld dat iedere keer als er zich een nieuwe levens veranderende mogelijkheid aanbied je regelmatig de nummer sequenties 111, 11:11 en 555 zal terugzien in je dagelijks leven.

Je kan het verschijnen van dubbele getallen en nummer sequenties zien als een groot bord aan de kant van een snelweg die je richting geeft naar de eerstvolgende gewenste afslag of aandachtspunt.

Het vaker zien van dubbele getallen zoals 10:10, 12:12, 13:13 enzovoort is in principe niets meer dan een synchroniciteit aanwijzing. Met andere woorden dat je met je huidige acties van de dag synchroon loopt met het universum.

Het dubbele getal 11:11 kan ook dienen als een signaal om te ontwaken.
Ontwaken is: je ervan bewust worden dat dit universum heel anders werkt dan je eerst voor ogen had. Om iedere vorm van toeval uit te sluiten kan het soms gebeuren dat je als het ware overvallen wordt door nummer sequenties.

Hier een lijst van de betekenis 11:11 fenomeen:

– Een teken dat iemands spiritueel ontwaken aanbreekt.

– Helpen de sluiers te doorbreken van de illusie en groter denken, het betekend zoiets als kijk eens verder.

– Dienen als een “groet” naar jou, uit de niet-fysieke wereld.

– Zijn vergelijkbaar met andere verschijnselen, zoals straatverlichting die uit gaat als je er langs loopt.
Ze laten je alleen maar weten dat er achter de gevel van de fysieke wereld, magie aan het werk is, en dat het wil spelen met jou.

– Maakt ons ​​bewust van de synchroniciteit in dit universum – de ongelooflijke meeslepende krachten die aan het werk zijn, zonder dat wij dit beseffen, die ons leiden naar het kijken naar bv klokken precies op dat moment in de tijd.

– Brengt ons allemaal samen om te glimlachen naar de synchroniciteiten.

– Verbinden ons met de mensen die het ook bemerken en er zijn meer en meer mensen die erover praten. Met zo veel verschillende levens en bestemmingen en overtuigingen, deze eenvoudige terugkerende wonderen zijn zaken die alle mensen kunnen overkomen en het met elkaar over eens kunnen zijn.

– Wijzen je op je zielsfamilie – mensen die het 11:11 fenomeen ook zien, zijn meestal van soortgelijke gedachten en op eenzelfde golflengte als u, of net als jij op dezelfde vroege fase van ontwaken. Soms zijn het mensen die het wel leuk vinden om er over na te denken maar niet verder willen gaan in hun denkwereld aangaande dit fenomeen.

– Dienen als een wake-up call voor de slapende circuits in ons, om ze te reactiveren. Goddelijke Openingen doen dat toch wel hoe dan ook, of mensen 11:11 ‘s waarnemen of niet. Je hebt eigenlijk meer kans met het zien 11:11 ‘s na het ontvangen van deze Goddelijke Openingen .

– Bereid zijn om je geest uit te breiden naar nog veel meer wonderbaarlijke dingen in het leven om te gaan ervaren.

– Herinnert ons er aan dat er nog veel meer aan de hand is dan wij vermoeden met ons aardse oog.

-Laten ons ervaren dat er vriendelijke krachten zijn om ons te helpen, en dat we niets hoeven te doen om het te laten gebeuren, behalve het waarnemen en er voor open staan.

Mensen die trillen in angst patronen kunnen 11:11 interpreteren als berichten van de duivel of terroristische waarschuwingen. Natuurlijk zal iedereen die in een angst patroon denkt en leeft, vinden dat hun gedachten draaien om slecht nieuws of vinden dan nog meer redenen om toch in angst te blijven leven en denken- dat is de wet van de aantrekkingskracht— Law Of Attraction.

Bron: angel-wings.nl

Mooi toch? Wederom het begin van een supermooie (vakantie)dag.

 

 

DSC_0438

Geef een antwoord