Akasha Kronieken

Op internet zag ik een paar keer de term “Akasha Kronieken” (of Levensboek) voorbijkomen en mijn interesse was gewekt, ik moest weten wat het inhield. Ik vond het volgende “De Akasha Kronieken bevat informatie over het verleden, heden en toekomst van iedereen. Alle handelingen, gedachten, intenties en emoties van je huidige leven en van je andere “levens” zijn hierin opgeslagen. Het is de registratie van de reis van jouw ziel. Tevens geeft het de mogelijkheden van jouw toekomst weer.” Kortom, het is een enorme bibliotheek met gegevens van ieder mens. Mijn interesse was gewekt.

De Akasha kronieken worden ook wel het archief van de ziel of het levensboek genoemd. Akasha is een Sanskriet begrip dat we terug vinden in veel heilige teksten. Het betekent “grenzeloze ruimte”. Je kunt het zien als een universeel kennisveld waarin alle informatie van elke ziel die leeft en ooit geleefd heeft, is opgeslagen. Het bevat tevens de volmaakte blauwdruk van de ziel. Ze bevatten dus niet alleen informatie wat elke persoon in zijn leven heeft ervaren, maar ook informatie over toekomstige mogelijkheden.

De Akasha Kronieken zijn wel vergeleken met een kosmisch internet. De Akasha reader kent als het ware het wachtwoord om je toegang te verlenen tot voor jou relevante informatie. Iedereen kan in principe dit contact leggen.Het uitgangspunt en doel van de Akasha Kronieken is dat we ons op optimale wijze kunnen ontplooien. Daar ligt immers onze grootste vervulling voor ons zelf als voor onze omgeving. Ze bevatten precies die informatie die jou op dat moment in je ontwikkeling steunt en verder op weg helpt. Ze zijn dus helemaal afgestemd op jou.

Wat kunnen de Akasha kronieken voor je betekenen?

De Akasha kronieken bieden je een bijzondere en interessante plek waar je overzicht kunt vinden. Een hele andere kijk op zaken in je leven waardoor je meer inzicht krijgt in: je doelen, je relaties, je werk, je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ook inzichten in de mogelijke projecten die je zou willen gaan ondernemen of nu al aan het ondernemen bent. Dit overzicht is geheel voor jou alleen want dit wordt door jou gemaakt door je levens te leven en je kennis daarin te verkrijgen.

737344dd8934cc52da9f7f85f2627abb_XL

Bij het zoeken op internet kwam ik op een Facebookgroep iemand tegen die deze reading kon doen, ik ben echt super benieuwd wat het mij gaat brengen. Ik sta er iig voor open. Volgende keer meer hierover.

Voor nu fijn weekend warme groet,

Amanda

Geef een antwoord