Dankbaarheid

Sinds een paar dagen ben ik weer begonnen met het bijhouden van een dankbaarheidsboekje, dit is zo leuk om te doen en je krijgt er zoveel positieve energie van dat ik niet snap waarom ik eigenlijk niet altijd doe / blijf doen. Nu is het in de vakantie niet zo heel moeilijk om over dankbaarheid te beginnen, want tot nu toe is het echt heerlijk.

ad3fb4a8db34b214bb73f657e51702be

Vandaag ook weer een hele gezellige dag gehad. De dag goed begonnen en met mijn zus gezellig gaan ontbijten en wat kletsen. Op de dag wat huishoudelijke dingetjes en in de avond lekker gekookt voor een vriendin en met haar naar de film geweest. Een feel good vrouwenfilm, normaal gesproken niet echt mijn ding maar hij was echt superleuk en ben er uit gekomen met een big smile, wat is er nu leuker dan dat?

En als ik dan toch bezig bent, wat te denken van die vriend die mijn band morgen komt plakken? Terwijl ik dit typ krijg ik een mailtje van Lindy Longhurst uit Australië dat ze het goed vind dat ik een tekening van haar gebruik als logo voor Amandala, leuk leuk leuk! Alleen of ik haar naam wel wil noemen, natuurlijk doe ik dat :), thanks lieve Lindy!

56b1b82c5df536676e59ab5e5e47cfb7

Geef een antwoord