Droomuitleg

Onze dromen zeggen veel over de manier waarop we in het dagelijks leven staan. Dromen zijn een combinatie van beelden, gedachten en emoties die je ervaart tijdens je slaap. De meeste mensen dromen zo’n 4 tot 6 dromen per nacht maar vergeten deze ook meteen weer als zij wakker zijn.  Aan alles wat je meemaakt hang een emotie. In dromen geef je die dingen die je hebt meegemaakt een plaats. In het echte leven kun je multitasken, maar in je slaap niet daarom is het ook niet altijd meteen logisch als je na gaat denken over wat je gedroomd hebt.

Wat je meemaakt in je slaap dat is uniek en alleen voor jouzelf van belang, daarom kan je zelf het beste je droom uitleggen. Maar soms kan je het niet plaatsen. Ben je benieuwd naar wat je droom betekent? Heb je een droom gehad waarvan je het idee hebt dat die echt belangrijk voor je is? Of misschien moet je een beslissing nemen waarbij je dromen misschien meer helderheid kunnen geven. Ook kan het zo zijn dat je die ene droom van lang geleden niet meer kan vergeten. Ik bied je graag ondersteuning om dit verder te onderzoeken.

“Dromen bieden zich aan iedereen aan. Het zijn orakels, stille onberispelijke adviseurs die altijd voor ons klaar staan.” – Synesius van Cyrene