Godinnen Orakelkaarten

Iedereen die mij kent weet dat ik graag mijn tarotkaarten leg maar ernaast trek ik ook graag een of meerdere orakelkaarten, dit meestal voor extra inzicht. Orakelkaarten zijn een oud, beproefd middel om situaties te duiden, en vooruit te kijken. Ze zijn gebaseerd op de Wet van de Magische Aantrekkingskracht, waarbij iemands gedachten en overtuigingen de juiste kaarten aantrekken.

Het Godinnen Orakel van Doreen Virtue is een al wat ouder spel maar het blijft een fijn deck. Mooie en duidelijke plaatjes, je weet en voelt gelijk wat er bedoelt wordt. Godinnen zijn er om je te helpen, de godinnen in dit orakel zijn sterk en liefdevol. Elke kaart bevat een rake boodschap. Bijvoorbeeld over het verbeteren van de kwaliteit van je leven, gezondheid, relaties, spirituele pad of financiën. Er zit geen enkele vreeswekkende kaart bij, want de kaarten weerspiegelen de liefdevolle, koesterende stijl van de godinnen die zijn afgebeeld. Godinnen zijn een oud aspect van spiritualiteit en religie, het aspect dat de belichaming is van de vrouwelijke kant van de Schepper. In het Westen is Moeder Maria zonder twijfel de meest beroemde godin, maar deze kaarten zullen ook andere godinnen aan je voorstellen, die je heel graag willen helpen op elk gebied van je leven. Godinnen werken hand in hand met de engelen, en ze komen uit zowel oude als jonge culturen en religies, waaronder die van de Grieken, de Romeinen, de Egyptenaren, de Maya’s, de Afrikaanse cultuur, de Tibetaanse, de christelijke en de boeddhistische.

Als je met godinnen werkt, genees en versterk je je eigen innerlijke vrouwelijke wijsheid, deze is aanwezig in elke vrouw en elke man. Je intuïtie wordt gewekt, en daardoor wordt je nog meer mediamiek. Ook openen de godinnen je hartchakra en maken dat schoon en ook daardoor groeit je vermogen om helder te kunnen zien. Als we allemaal onze innerlijke vrouwelijke kracht wakker roepen, komt de wereld meer in evenwicht, en kunnen we het oude patriarchale monopolie verlaten.

Je kunt een dagkaart trekken of een kaartlegging doen. De kaarten hebben op zich allemaal een algemene betekenis maar in een legging moeten de kaarten geïnterpreteerd worden in de context van de vraag die wordt gesteld. Ga daarom ook altijd bij je intuïtie (en je buik) te rade, dat is de uiteindelijke deskundige waar het de ware betekenis van een kaart in een reading betreft.

DSC_0816

Ben je ook benieuwd? Ik leg de kaarten met liefde voor je! Ook indien er behoefte bestaat voor het stellen van vragen of adviezen, mail me gerust.

Warme groet, Amanda

Geef een antwoord