Het Orakel van Schaduw & Licht

Alhoewel ik altijd graag mijn tarotkaarten leg (welke set dan ook, want ik heb wel een aantal verschillende de een nog mooier dan de ander!) ben ik sinds een paar maanden verknocht aan de kaarten van Het Orakel van Schaduw en Licht. De kaarten zien er mooi uit en lijken feilloos aan te sluiten in wat ik voel.

In het Orakel van Schaduw & Licht word je begroet door eerlijke, liefelijke, fascinerende wezentjes, van beschermengelen tot beschermelfen, verstandige heksjes en vriendelijke geesten. Spitsvondig, vasthoudend en, op hun manier lief, vertellen deze magische boodschappers van schaduw en licht waar het op staat en geven ze authentieke, heldere en zeer duidelijke leiding, om je iedere dag te helpen bij het nemen van besluiten. Door in contact te treden met deze wonderbaarlijke wezens zul je je moed, je intuïtie, je geluk en het geloof in je eigen ware zelf verder ontwikkelen.

Zoals in het bijbehorende boekje wordt omschreven het Orakel is uniek, het is er voor de verlorenen en de eenzamen, de mensen met een gebroken hart, de wezen en de mislukkingen – voor de zwervenden en de vreemdelingen zelfs te midden van je vrienden. Ze zullen je aanmoedigen wanneer je bedroefd voelt: te vaak ontkennen we de boodschappen die worden doorgegeven vanuit de krachtigste en mooiste bronnen. Te vaak vragen we steeds opnieuw advies van dezelfde bronnen. We kennen de Aartsengelen, de wijsheid van veel goden en godinnen en buitenaardse wezens …. maar wat doen we met de zachte fluisterstemmen die we horen in alle hoeken van onze eigen wereld? Wat zou er gebeuren als we hiernaar luisterenden en we ons bewust zouden worden van wat en wie om ons heen is?

Lucy Cavendish, auteur van diverse bestsellers, schreef de tekst van het orakel en de beroemde schilderes Jasmine Becket-Griffith maakte de illustraties. Het Orakel van Schaduw en Licht bevat 45 verfijnde kaarten en een diepgaande handleiding met boodschappen en duidelijke instructies om stap voor stap een accurate, krachtige en bijzonder helende reading voor jezelf en voor anderen te doen. Het Orakel van Schaduw en Licht ontsluiert een magische wereld!

Ben je ook benieuwd? Ik leg de kaarten met liefde voor je amandala.nl/contact

Orakel Schaduw en licht

Geef een antwoord