Kundalini reiki / yoga / meditatie

Begin februari dit jaar ben ik in aanraking gekomen met Kundalini Reiki en heb ik mijn Kundalini Reiki Masterinwijding mogen ontvangen. De grote schoonmaak was begonnen en mijn energie peil is flink toegenomen. Waarvoor nog altijd mijn eeuwige dank, mooi mens Marlon Brander!

Wat zij nog heeft meegegeven dat je goed voor je lichaam en geest moet zorgen en je vrij moet voelen om je licht over en door iedereen heen te laten schijnen. Echter nooit je mening aan een ander opdringen, het is voor onmogelijk om te weten wat het beste is voor een ander. Doe alleen bij anderen wat je zelf ook graag zou willen, en besef dat alles wat je geeft, je dat ook jezelf cadeau doet.
Je kunt alles wat je maar kunt bedenken Kundalini Reiki geven, zelfs in het verleden of in de toekomst. Tijd en afstand bestaan niet, en zeker niet voor energie. Al snap je er niets van, weet dat alles mogelijk is. Sta daar ook voor open, niets staat vast, alles is in beweging, weet dat je elke seconde mag veranderen van mening, mag veranderen wat je doet en ook wat je denkt.

Niets is wat het lijkt! Alles is zoals het is, en jij bepaalt alleen voor jezelf hoe je dat wilt ervaren. De enige reden dat jij hier en nu bent, is om te ervaren wat je wilt. We raden je aan om dit ook te doen. Ervaar alles wat je wilt, en ervaar het helemaal. Vel nooit meer een oordeel, met een oordeel zet je iets vast in je waarneming, terwijl het zonder dat jij het door hebt gewoon weer verder gaat. Wees positief, zelfs als je daar helemaal geen reden voor kunt vinden, verzin desnoods zelf een reden, of nog beter creëer er een. Je bent vanaf nu een master, dit betekent dat je de energie mag doorgeven, niets meer, niets minder.

Vanochtend begonnen met Kundalini yoga set en een meditatie, ik voel nog de mooie energie door me heen stromen, dit wilde ik graag nog even met jullie delen. Laten we deze liefde delen met alles en iedereen; samen kunnen we deze wereld helen.

Namesté

kundalini reiki 2

Geef een antwoord