Reiki op afstand

In deze gekke tijden dat we afstand moeten houden is het fijn om toch wat verbinding met elkaar te hebben. Reiki op afstand, wat voel ik daarvan dan? Omdat ik de vraag al vaker heb gehad, vind ik het wel leuk om hier wat meer over te vertellen. Wat kun je voelen bij een afstand reikibehandeling?

Eerst wat is/doet een afstandsbehandeling?
Reiki is een vorm van werken met universele energie. In deze vorm wordt de energie doorgegeven via de handen. Degene die de hand oplegt, maakt niet iemand beter, maar fungeert alleen als doorgeefluik. Het is de ontvanger van deze energie die, zij het onbewust, het werk verricht. Dit werk houdt in dat lichaam en geest weer voeding krijgen om zichzelf in balans te brengen. Bij een behandeling op afstand kun je dus gewoon thuisblijven en ik ook. Ik geef jou dan op afstand een reikibehandeling. De energie die voor jou specifiek is bestemd komt heel gericht bij je aan, waar jij je ook bevindt. Of het nu bij jou thuis is of op vakantie in een ver land.

Wat heb ik van je nodig?
De volledige voor en achternaam van de persoon die behandeld wil worden (altijd met toestemming van die persoon, anders werkt het niet), een foto kan ook. In het geval dat je wilt dat ik een huisdier behandel dan wil ik graag een foto en roepnaam.

Wat moet jij doen?
Op de afgesproken tijd zoek je een rustige plek op waar je kan ontspannen en niet gestoord kan worden. Ontspan je en maak zoveel als mogelijk je gedachten leeg. Zet gerust een relaxed muziekje aan alleen geen televisie of radio. Hou dit zo lang vol als je zelf wilt. Mocht je in slaap vallen ook geen probleem.
Drink na de sessie altijd even een groot glas water en bij voorkeur twee zodat alles kan doorspoelen.

Het kan zijn dat je helemaal niets voelt, maar dat de effecten van de reiki langzaamaan binnen een dag of 7 toch duidelijk worden. Wat je ook voelt of niet voelt, werken doet het altijd!
Het kan ook zijn dat je iets of van alles ervaart. Als ontvanger hoef je niet hetzelfde te voelen als wat de gever voelt. De gever kan deze gevoelens vaak juist wel heel goed omschrijven.

Als je borrelende darmen ervaart, is dit een heel logische reactie die veel voorkomt bij behandelingen. Hier bevindt zich de Zonnevlecht, deze reageert altijd als eerste op de Reiki.
Kou, kan een oude blokkade zijn. In dit geval spelen er vaak emotionele kwesties of geleden verliezen of (zware) trauma’s mee.
Pijn, een symptoom van een zich oplossende energieblokkade. Dit is een positief iets want de gegeven energie is hard nodig en word goed ontvangen door het lichaam.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is reiki.jpg


Stromen, de levensenergie stroomt door je heen en jij bent gevoelig genoeg dat je het voelt. Deze reikisessie zorgt voor een goed gevoel en is als een onderdompeling in liefde en geborgenheid.
Warmte, er is levenskracht nodig en de reiki zal dus bereidwillig opgenomen worden. Dit is het meest voorkomende gevoel wat ervaren word bij een reikisessie. Het warmte gevoel wordt meestal als aangenaam ervaren.

Deze maand is reiki op afstand de hele maand oktober in de aanbieding https://amandala.nl/aanbieding-van-de-maand/

Reiki is overigens geen geneesmiddel en vervangt geen doktersbezoek.

Indien er behoefte bestaat voor het stellen van vragen, mail me. Ook als je meer over een bepaald onderwerp wilt weten hoor ik graag van je. Stuur mij een mail of gebruik het contactformulier. Je kunt hier eventueel ook een review achterlaten, mocht je dat willen.

Warme groet,
Amanda

Geef een antwoord