Reinigen, versterken en beschermen van je aura

Ons aura heeft als functie om ons te beschermen, een aura kan ons bijvoorbeeld ook snel vertellen hoe het met iemand is gesteld (zie voor het onderwerp aura ook http://blog.amandala.nl/2015/10/08/aura/ ). Ons energetisch zuiveren zou eigenlijk net zo gewoon voor mensen moeten zijn als het poetsen van je tanden. Maar goed, dat is nog niet zo.

Hoe kan je merken dat je je aura moet zuiveren? Je merkt dit bijvoorbeeld doordat je snel moe bent, geprikkeld reageert, je geen informatie meer kunt opnemen en sterk verlangt naar rust om je heen. Als je hoog gevoelig bent staat je aura meestal flink open en mist het een filter om negatieve of overtollige prikkels eruit te filteren en buiten jezelf te houden. De gevoelens van anderen komen in je systeem en het lijkt daardoor net of ze van jou zijn. Wanneer je jezelf zuivert zal je merken dat je weer helderder bent, en sommige emoties verdwijnen als sneeuw voor de zon verdwijnen de energie keert weer terug.

Er zijn verschillende methodes om je te zuiveren. Zo zijn er effectieve visualisaties waarin je naast het zuiveren ook weer oplaadt en diverse praktische hulpmiddelen die je kunt gebruiken. Ook edelstenen kunnen hier goed in ondersteunen. Enkele voorbeelden zijn:

  • Voel je negatieve gedachten van anderen? Stuur liefde terug, als je negativiteit terug stuurt veroorzaak je alleen meer negativiteit voor jezelf.
  • Gronden en aarden
  • Een makkelijke maar doeltreffende oefening is maar vanuit je voeten d.m.v. een koord of een touw verbinding met moeder aarde. Zeg: “moeder aarde wil je alle energie die ik van een ander hebt opgenomen en alles wat ik van mezelf los mag laten vandaag mee helpen afvoeren naar de aarde waar deze weer omgezet kan worden naar bruikbare energie” Je bent nu beter verbonden met de aarde, je staat steviger en krachtiger op de grond. Herhaal dit dagelijks.
  • Oefening om de aura compacter te maken. Sluit je ogen en haal een paar keer diep adem. Check bij jezelf tot hoever van je lichaam je aura ongeveer gaat. Alles wat in je opkomt is oké en kun je op vertrouwen. Weet dat als je aura ver van je af is er ook meer ruimte is om dingen op te pikken. Dit kan in sommige gevallen fijn zijn en in andere juist niet. Stel je nu voor dat je je aura als het ware intrekt tot ongeveer 30 a 50 centimeter van je lichaam. Trek je aura in aan alle kanten; boven je, onder je, voor en achter je en aan de zijkanten.  Voel het verschil en merk wat een compactere aura voor je doet.
  • Vraag hulp aan de Bron, God, Maria of roep de engelen, koppel je als het ware jouw aura aan een krachtig energieveld vol liefde en positieve energie. Kies wel een (religieuze) figuur die bij je past, waar je affiniteit mee hebt.
  • Werk met je eigen krachtdier.
  • Brand witte Salie en of wierook – Salie werkt erg krachtig, dit kan echt enorm opruimen en opluchten. Salie kan ook gebruikt worden om een ruimte te zuiveren.

Salie-Abalone-300x225

Indien er behoefte bestaat voor het stellen van vragen of adviezen, mail me gerust.

Warme groet,

Amanda

 

 

Geef een antwoord