Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Amandala
Average rating:  
 36 reviews
by Diana on Amandala
Bedankt

Mijn eerste keer dat ik bij Amanda ben langsgeweest na aanraden van een vriendin. Ik was wat sceptisch maar ik heb bijna 2 uur bij haar gezeten en ik heb moeten huilen maar wat voelde ze mij goed aan. Ik heb hier echt ontzettend veel aan gehad.

Dank je wel, ik kom zeker nog een keer.

by Cherry Ann on Amandala
Zoals altijd weer top

ik bel / chat regelmatig met Amanda en ik ben altijd erg blij met haar luisterend oor en vooral dat ze heel erg relativeert. Dat heb ik nodig. Schat thanks!

by Marja on Amandala
Tenenlezen

Hi Amandala, ik heb gebruik gemaakt van de novemberaanbieding en ik heb met plezier gelezen de uitwerking gelezen die je mij opgestuurd hebt per mail. Ik vind het heel bijzonder hoe je dit uit de foto hebt kunnen halen. Het lijkt mij dan ook echt superleuk om een keer een sessie met vriendinnen te doen. Je hoort mij hier snel over.

Thanks meis! Tot snel, knuffel Marja

by Amanda on Amandala
Kaartlegging

Eerst wat ontwenning gesproken met Amanda aan de telefoon. Het is gek om met een naamgenoot te spreken haha. Het gesprek ging vlot en prettig en ik had besloten om bij haar langs te gaan. Het was een echte eye openener en eigenlijk heb ik ook gelijk een vervolgafspraak gemaakt. Nogmaals bedankt, het was een heel verhelderend gesprek waar ik absoluut weer mee verder kan. Tot snel

by 🙂 on Amandala
Reikibehandeling

Normaal kom ik voor advies en goede raad. Gisteren ben ik voor een Reikibehandeling geweest. Dit was echt een hele fijne warme behandeling. Heel erg bedankt. Ik zie je weer over 4 weken. Het heeft mij heel goed gedaan en voel mij erg relaxed.

by Lotus on Amandala
Zuiver

Lieve Amandala, Het gesprek met je voelden fijn en zuiver aan. Bedankt voor je consult en je adviezen:-).

by Anoniem on Amandala
Bedankt!

Heel erg bedankt voor het consult en je adviezen. Ik kan er verder mee. Ik bel snel nog een keer X

by Emma van der Leeuw on Amandala
Heel bijzonder!

Gisteren samen met vriendinnen mijn tenen laten lezen door Amandala. Het was echt zo bijzonder, ze herkende bij aan mijn tenen alsof we net een uur hadden zitten kletsen op het terras. Ik vond het echt heel erg leuk en ben benieuwd naar haar andere diensten en mocht je ooit twijfelen om dit te laten doen. Geen twijfel hebben doen! Super leuk om dit als vriendinnenmiddag te doen of gewoon in een prive consult. Want ik ga zeker nog eens naar Amanda.Meis heel erg bedankt, dikke knuf.

by Anita on Amandala
Het was de moeite waard!

Ik vond medium Amanda duidelijk en het is afwachten wat er gaat gebeuren! Ik zal zeker laten weten of er dingen uitgekomen zijn. Dit was voor het eerst dat ik dit heb gedaan, het was eigenlijk nog iets te kort voor mezelf. Ik ben nu voor een half uur geweest via een aanbieding. Maar ik vond het zeker wel de moeite waard. De volgende keer boek ik een langer consult. Dank je wel

by Patrice on Amandala
Een echte aanrader!

Heb 'n fijn, gezellig en verhelderend gesprek gehad met Amanda. Ik voelde direct een klik en goede vibe! Ze communiceert haar inzichten duidelijk, helder en typt ook erg snel. Dank nogmaals Amanda, je hebt mijn gevoel bevestigd 🙂 Paar dingen nog even afwachten hoe dat gaat uitpakken, maar dat laat ik je zeker weten. Echt een aanrader deze dame!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»