Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Amandala
Average rating:  
 29 reviews
by Emma van der Leeuw on Amandala
Heel bijzonder!

Gisteren samen met vriendinnen mijn tenen laten lezen door Amandala. Het was echt zo bijzonder, ze herkende bij aan mijn tenen alsof we net een uur hadden zitten kletsen op het terras. Ik vond het echt heel erg leuk en ben benieuwd naar haar andere diensten en mocht je ooit twijfelen om dit te laten doen. Geen twijfel hebben doen! Super leuk om dit als vriendinnenmiddag te doen of gewoon in een prive consult. Want ik ga zeker nog eens naar Amanda.Meis heel erg bedankt, dikke knuf.

by Anita on Amandala
Het was de moeite waard!

Ik vond medium Amanda duidelijk en het is afwachten wat er gaat gebeuren! Ik zal zeker laten weten of er dingen uitgekomen zijn. Dit was voor het eerst dat ik dit heb gedaan, het was eigenlijk nog iets te kort voor mezelf. Ik ben nu voor een half uur geweest via een aanbieding. Maar ik vond het zeker wel de moeite waard. De volgende keer boek ik een langer consult. Dank je wel

by Patrice on Amandala
Een echte aanrader!

Heb 'n fijn, gezellig en verhelderend gesprek gehad met Amanda. Ik voelde direct een klik en goede vibe! Ze communiceert haar inzichten duidelijk, helder en typt ook erg snel. Dank nogmaals Amanda, je hebt mijn gevoel bevestigd 🙂 Paar dingen nog even afwachten hoe dat gaat uitpakken, maar dat laat ik je zeker weten. Echt een aanrader deze dame!

by Angeliqué on Amandala
Reading

Ik ben de impact van jouw mooie Tarot Reading nog steeds aan het verwerken. ❤elijk dank daarvoor🙂

by Kimberly on Amandala
Hele fijne rustige open positieve stem

Ik heb een telefonisch consult met Amanda gehad. Al direct toen zij de telefoon opnam hoorde ik de positiviteit en openheid die ik nodig had. Ik heb met haar een heel open prettig gesprek, het was precies wat ik nodig had. Ik bel zeker nog eens. Nogmaals bedankt!

by Weegschaal on Amandala
Super

Weer heel erg bedankt X

by Anoniem on Amandala
Dankjewel

Dankjewel Amanda voor het verhelderende chatgesprek! Weer veel dingen duidelijk geworden.

Suusje 😉

by Ramsaroep on Amandala
Een aanrader!

Ik heb vandaag een tarot reading gehad van Amanda. Ik kan iedereen dit aanraden! Ik ben in ieder geval tevreden. Ik was zeker onder de indruk, hoe ze zo goed alles wist, goeie tarot reading. Ze is ook een hele aardige persoon, voelde me op mn gemak bij haar. Ze was eerlijk en.oprecht! Top!

by Maja on Amandala
Één aanrader

Ik ken Amanda inmiddels al een aantal jaar en ik beschouw haar zeker als een vriend. Amanda is zo een warme persoon dat altijd weet wat ze moet zeggen. Als ik zelf de raad niet weet kom ik al ja en bij haar voor advies. En zij heeft me altijd een uitstekende advies gegeven. Ik heb tot nu toe gebruik gemaakt van tarot, van hypnose en van reiki. Maar het meest onder indruk was ik toen ik met een familie lid dat met bepaalde situatie vast zat. Amanda kon echt niks weten over haar maar toen zij kaarten geschud heeft was ik echt onder indruk. Het was alsof iemand haar daarvoor voorbereid had zo goed kon zij alles vertellen.

by Morgana on Amandala
Warmte

Het was heel gezellig daar en de cursus was ook heel leuk straat beide warmte uit

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»