Ontwikkelen spirituele gaven / krachten

Vandaag kreeg ik zo’n mooie vraag over wat nu precies maakt dat je weet dat je spirituele krachten / gaven hebt, dat ik besloten heb dat ik er een blog over ga schrijven wellicht dat mensen hier in het algemeen iets mee kunnen. Als je je spirituele krachten gaat ontwikkelingen kan je je ze niet altijd in een categorie plaatsen. Misschien weet je wie er opbelt of misschien weet je dingen over mensen die je niet verteld zijn. Of als je ergens binnenkomt voel je de aanwezigheid van mensen die er ooit gewoond hebben.

Misschien heb je er nooit eerder bij stilgestaan bij deze gaven, omdat deze er altijd zijn geweest. Toch zijn het allemaal voorbeelden van spirituele vermogens. De meeste mensen zijn van nature geneigd tot 2 categorieën en zijn bijvoorbeeld helderziend en helderwetend. Maar er zijn 5 categorieën, hieronder in het kort daar meer over.


Helderzienheid
Is het spirituele vermogen is het vermogen waarmee de meesten van ons bekend zijn. Over het algemeen denken een heleboel mensen dat helderziend zijn alleen is dat je de toekomst kunt voorspellen of aura`s of geesten kunt zien. Er zijn veel meer dingen die je kunt als je helderziend bent. Het is niet alleen de toekomst voorspellen of aura`s kunnen zien. Het gaat verder dan dit.
Helderziende mensen kunnen visioenen krijgen. Tijdens een visioen kan je beelden zien uit de toekomst, het heden of verleden. Maar ook kunnen zij symbolen doorkrijgen. Deze symbolen worden over het algemeen alleen in het hoofd gezien, maar dit hoeft niet.

Helderhorendheid
Helderhorende horen geluiden of stemmen, soms heb je het gevoel dat er iets tegen je gezegd wordt, je hoort dan als het ware dat iemand iets tegen je zegt maar er niet is. Dit kunnen dan entiteiten zijn, zij praten tegen je en soms gebeurt het dan dat je hier iets van oppakt.
Een helderhorend medium krijgt ook op deze manier informatie door, dit kan van gene zijde zijn of van mensen die nog leven.

Heldervoelendheid
Een heldervoelend persoon voelt emoties, sferen en blokkades bij anderen aan. Je gevoel staat voortdurend ‘open’. Je gevoel is ontvankelijk voor allerlei prikkels/energieën vanuit je omgeving, via je waarnemingen en via je gedachten.
Alles waar je lichamelijk, zintuiglijk of geestelijk mee in contact komt, kan in jouw gevoel gewaarwordingen opwekken: de plaats waar je bent, de atmosfeer, mensen, dieren, planten, voorwerpen. Maar ook alles/iedereen waar jij in jouw gedachten (hoofd) mee bezig bent en waar jij je innerlijk op afstemt. Voorgevoelens en andere vormen van intuïtie vallen ook in deze categorie.

Helderwetendheid
Dit is het vermogen dingen te weten zonder dat ze verteld zijn. Bij helderwetendheid krijgt de persoon een antwoord binnen. Bij dit antwoord krijgt die een gevoel of een weten dat dit absoluut zeker klopt, zonder daar een rationele verklaring voor te kunnen geven. Het (helder)weten lijkt nergens vandaan te komen, het komt niet uit het gevoel of de intuïtie, maar uit het “niets” zo lijkt het. Wanneer de persoon zuiver is en niet de antwoorden beïnvloedt krijgt hij objectieve antwoorden of dingen door.

Maar bij onzuiverheid of beïnvloeding kunnen de antwoorden vervormd worden. Een helderwetend persoon krijgt zijn informatie niet uit zichzelf, maar uit een kosmische bron van informatie. Wat een helderwetend persoon binnenkrijgt zijn geen woorden of beelden, maar is een universele energie die de persoon in kwestie vertaalt naar zijn wereld in zijn taal of beelden. Het omzetten gebeurt zonder het denken van de persoon en gebeurt automatisch, tenzij er de woorden niet voor gevonden kunnen worden of dat het niet voor te stellen is.

Helderruikendheid
Wat een helderruikend persoon ruikt zijn niet de normale geuren die algemeen aanwezig zijn, maar energieën die in duidelijke geur worden omgezet. De persoon ruikt iets wat een ander niet kan ruiken. Waar de energie van wat er geroken wordt vandaan komt is niet altijd bekend. Het lichaam of een deel van het lichaam (ook ieder orgaan of gezwel) straalt energie uit (in de aura/uitstraling/energieveld van de persoon), wat opgevangen kan worden door een helderruikend persoon. Maar niet alleen het lichaam of delen van het lichaam zenden energie uit, alles zendt energie uit.

De wetenschap ontdekt wat veel paranormaal begaafden al lang weten, dat we door onze energievelden met elkaar verbonden zijn. Dit maakt het mogelijk om elkaar te helpen met spirituele gaven. Mocht je nog nooit een lezing van een medium hebben gehad of een healing is dat goed om eens te doen. Mogelijk wil je zelf experimenteren met de eigen krachten, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Begin eens met opschrijven van ingevingen, voorgevoel, intuïtie die je ervaart. Wellicht ontdek je dat ook jij deze gaven bevat. Schenk meer aandacht aan je spirituele gaven dan zullen zij zich verder gaan ontwikkelen.

Indien er behoefte bestaat voor het stellen van vragen, mail me. Ook als je meer over een bepaald onderwerp wilt weten hoor ik graag van je. Stuur mij een mail of gebruik het contactformulier. Je kunt hier eventueel ook een review achterlaten, mocht je dat willen.

Warme groet,

Amanda
Tel je zegeningen, het liefst iedere dag

Geef een antwoord