Tarot

Ik leg (diverse soorten) tarotkaarten, dit kan in een persoonlijk consult maar ook per facebook, mail of via Skype.

Tarot voor ondersteuning in vragen omtrent:

  • Liefde en relaties
  • Werk: mogelijkheden en ontwikkelingen
  • Leidraad voor toekomstige doelen en verlangens
  • Innerlijk groei en spirituele ontwikkeling

Je kunt de tarot op verschillende manieren en met verschillende bedoelingen raadplegen. Bedenk goed dat je de Tarot niet kunt gebruiken voor een ja/nee vraag, de duiding van de tarot komt het best tot haar recht wanneer je een open vraag stelt. Ook de tijd is niet specifiek te noemen, natuurlijk kun je wel kijken of het op korte of langere termijn is. De kaarten kunnen je helpen bij problemen of bij het nemen van een beslissing, maar bedenk goed dat de uiteindelijke beslissing alleen door jouzelf genomen wordt.

(Onthoud wel: Tarotkaarten zijn geen kaarten waarmee je de toekomst kunt voorspellen. De toekomst staat namelijk niet vast. Tarotkaarten geven je wel inzicht in de manier waarop jij met bepaalde kwesties omgaat en waar dat toe kan leiden. De toekomst maak je zelf, je bent en blijft altijd verantwoordelijk voor wat je doet met je mogelijkheden.)

Ook geef ik een basisworkshop kaartleggen, huiskameravonden of kan ik worden ingehuurd voor een avondje kaartleggen bij een feestje of evenement.