Tarotleggingen – Liefdeslegging voor het inzicht krijgen in je eigen liefdesleven

Door alle drukte de afgelopen maanden en de vakantietijd is er wat minder tijd geweest voor mijn blog en voor Amandala. Maar ik ga er weer trouw mee aan de slag, gewoon omdat ik het erg leuk vind en diegene die mijn blog leest ook hopelijk ook :).

Zelf leg ik de kaarten voor anderen maar wat minder vaak voor mijzelf. Maar voor jezelf de kaart leggen is ontzettend leuk en leerzaam. Je leert juist de kaarten hier goed mee kennen en wat de betekenis van de kaarten zijn. Ik hoor wel vaker dat er wordt wel gezegd dat je niet voor jezelf de kaart mag leggen, maar dat is natuurlijk onzin. De Tarot is bij uitstek geschikt om voor jezelf te gebruiken, als hulpmiddel bij alle vragen en keuzes die je op je levenspad tegenkomt. Wat wel kan is dat je het wat moeilijker te interpreteren vind als je een echte lastige kwestie hebt. Natuurlijk mag je mij hier over ook een mail sturen.

In deze blog wil ik een liefdeslegging behandelen, eentje die zeer geschikt is voor het inzicht krijgen in je eigen liefdesleven. De legging zal advies geven, en brengt je misschien ideeën waar je nog niet over na had gedacht.

De betekenis van de kaarten:
Kaart 1: Verleden in relatie tot de liefde
Kaart 2: Het heden
Kaart 3: Wat jij belangrijk vindt in de liefde
Kaart 4: Wat je nodig hebt in de liefde
Kaart 5: Wat kan jij geven in de liefde
Kaart 6: Toekomst in de liefde

Ben je ook benieuwd en kom je ergens niet uit? Ik leg de kaarten met liefde voor je! Ook indien er behoefte bestaat voor het stellen van vragen of adviezen, mail me gerust.

Warme groet, Amanda

Geef een antwoord