Tel je zegeningen

Net een dagkaart voor mezelf getrokken uit het Orakel van Schaduw en Licht, nr 1 Oogstgeest. Deze kaart herinnert mij er aan dat ik zo gewend ben aan mijn leven dat ik me nog nauwelijks bewust bent van mijn rijke leven. Zij herinnert mij er vriendelijk aan om mijn rijkdom om me heen te zien en te waarderen en dat er zoveel is waar ik kan genieten en kan delen. In werkelijkheid bezit je niets. Alles gaat door mijn handen, maar ironisch gezien zullen de dingen die je met hard werken hebt verdiend, het waard zijn om te worden beschermd. Ze zijn niet te gering. Ze zijn niet te gewoon! Tel je zegeningen, iedere dag.

Er zijn zoveel dingen om dankbaar voor te zijn en ook dat voelt gewoon zo fijn dat je daar aan kunt denken. Allerlei leuke dingen aan het inplannen voor de week en op dit moment zit er ook gezellig een knorrende kat op schoot en drink ik een heerlijke kop koffie, over je dag goed beginnen.

 

1

Geef een antwoord