Wat is de wet van Aantrekking?

Om te beginnen, alles in het universum bestaat uit trilling (zie ook http://blog.amandala.nl/2017/04/06/trillingsfrequentie). Dus alles wat jij uitzendt resoneert met gelijksoortige woorden, gedachten en emoties in je omgeving. En dat trek je dan naar je toe. Je huidige situatie is de som van al je gedachten, woorden en emoties uit het verleden. Want dat heb je naar je toe getrokken, bewust maar meestal onbewust. Er is dus overvloed, een universum zonder enige beperking. Jij kunt alles in jouw leven krijgen wat je maar wilt. Echt, alles is mogelijk. Hoe dan? Jouw gedachten en jouw gevoelens tekenen jouw energieveld. Dit energieveld trekt gelijke energievelden aan. Wat je zaait zult je oogsten. Het gelijke trekt het gelijke aan, of je het nu wilt of niet.
Verder is het nodig, om het principe van aantrekking te kunnen begrijpen, om af te rekenen met de leugen van schaarste. We leven in een overvloedig universum waar genoeg is voor iedereen. Als we denken in schaarste dan resulteert dit vaak in angst, gierigheid, strijd, agressie en ga zo maar door. Dit is helemaal niet nodig, en bovendien erg schadelijk voor jouw eigen welbevinden. Luister niet langer naar mensen die nog steeds in deze leugen geloven of doen alsof, om zo jou te kunnen controleren. Jij bent vrij, voel je vrij en denk vrij!

Wat doe je dus om datgene in jouw leven te krijgen wat je wilt? Fake it till you make it. Precies, wat je uitstraalt komt weer naar je terug. Denken en voelen alsof je hebt wat je wilt hebben, alsof het al in jouw leven is. Je zult het misschien niet onmiddellijk geloven, maar zo eenvoudig werkt het. Je hoeft het alleen maar echt voor de volle honderd procent te wensen. Het Universum zal antwoorden. Het kan niet anders. Het is een Universeel Principe. Het is wel belangrijk dat je hier echt in gelooft.

Voordat je begint met wensen kun je het beste eerst jouw energieveld schoonmaken. Laat alle negativiteit varen. Neem er afscheid van en kijk er niet meer naar om. Vul jezelf met dankbaarheid. Pak een vel papier en schrijf eens op waar je allemaal dankbaar voor bent. Bedank het Universum dat dit allemaal in jouw leven is gekomen. Hou deze dankbaarheid vast, vanaf het moment dat je dankbaar wakker wordt totdat je dankbaar gaat slapen. Waarom? Als jij iets voor iemand hebt gedaan, is het dan niet erg fijn wanneer die ander jou laat merken erg dankbaar te zijn? Jij zult deze persoon graag nog een keer helpen, of niet? Met het Universum werkt het precies zo.

Zo, jouw leven van overvloed kan nu beginnen. Slechts drie stappen neem je daartoe.

Stap 1:
Wees heel duidelijk in wat je precies vraagt aan het Universum. Visualiseer dit alsof het al in jouw leven is, dit is essentieel. Onze geest vormt de materie. Denk en voel je alsof het al werkelijkheid is. Vooral jouw gevoel is erg belangrijk. Via ons gevoel creëren we voortdurend de omstandigheden in ons leven. En een goed gevoel vertelt ons bovendien dat we goed bezig zijn. Voel je goed en weet wat je wilt, dat is de eerste stap. En formulier in het positieve, dus niet ik wil niet meer dat. Je trekt juist het verkeerde je aan. Je wilt dat …

Stap 2:
Heb een onwrikbaar vertrouwen in het Aantrekkingsprincipe. Soms heeft het Universum even wat tijd nodig om zich te herschikken zodat jij kunt krijgen wat je wilt. Of moet je zelf duidelijk krijgen wat je wilt? Maar niets in het Universum kan zich onttrekken aan dit principe. Zolang jouw energieveld duidelijk blijft maken wat jij wilt, dan kan het niet anders of dit zal gebeuren. Materieel of immaterieel, het maakt niet uit. Die perfecte liefde, een prachtig uiterlijk, duurzame gezondheid of vreselijk veel geld, voor het Universum zijn het allemaal niets anders dan energievelden die door die van jou worden aangetrokken. Wees ook niet langer jaloers op mensen die dit al hebben. Jouw tijd komt, denk positieve gedachten en ga voor jouw eigen doel.

Stap 3:
Neem met diepe dankbaarheid datgene in ontvangst wat je hebt gewenst te krijgen. Het is gelukt. Geniet van het leven in overvloed en houdt dit gevoel vast. Zo is het altijd bedoeld geweest om te leven op Aarde. Wees je bewust dat jij een prachtig spiritueel wezen bent. Draag waar mogelijk jouw steentjes bij aan een zuivere leefwereld voor iedereen.

Ik wens jou een overvloedig leven toe! Een overvloedig leven is dat zo simpel? Nee, natuurlijk niet. Maar alles valt te leren! Er zijn heel veel boeken en artikelen geschreven over deze wet. De wet omhelst zo veel meer dan beschreven is. Natuurlijk werkt het niet zo simpel als: denk positief en je krijgt alles wat je wilt. Er spelen ook factoren als je onderbewuste mee, en hardnekkige gevoelens als angst, wrok, woede of verdriet, die misschien jarenlang een deel zijn geweest van jezelf. Neem de tijd om duidelijk te krijgen wat je wilt en wat je nodig hebt. Leer vertrouwen te hebben. Richt je op dat wat je wilt en richt je aandacht op liefde en dankbaarheid.

Indien er behoefte bestaat voor het stellen van vragen, mail me gerust. Ook als je meer over een bepaald onderwerp wilt weten hoor ik graag van je.

Warme groet,
Amanda

Geef een antwoord