Workshop / training

Duur van Training / workshop en kosten
Workshop affirmeren en visualiseren kun je leren

Wil je meer weten hoe je zelf kunt leren affirmeren en visualiseren en het kan volhouden? Werken met affirmaties is een redelijk makkelijke manier om je leven te sturen in de richting die jij wilt. Door jezelf nieuwe geloven aan te praten zul je daadwerkelijk veranderingen in je leven zien. Hoe jij de wereld om je heen ervaart is namelijk maar net hoe jouw hersenen hem willen ervaren. Door je hersenen nieuwe geloven en verwachtingen mee te geven kun je kleien met je eigen leven.

Workshop (2 uur) € 50,00 per persoon ook online beschikbaar 

4-weekse training affirmeren en visualiseren kun je leren

Wil je meer weten hoe je zelf kunt leren affirmeren en visualiseren en het kan volhouden? Werken met affirmaties is een redelijk makkelijke manier om je leven te sturen in de richting die jij wilt. Door jezelf nieuwe geloven aan te praten zul je daadwerkelijk veranderingen in je leven zien. Dit is een 4- weekse training, waarbij je dagelijks een mail krijgt én persoonlijke begeleiding.

Training € 139,00 mét online persoonlijke begeleiding

Workshop tarot (basis)

Wil je meer weten hoe je met de tarotkaarten kan leren werken? Dat is dit de workshop voor jou. Het betreft hier een basisworkshop tarot. Je leert de basis van de tarot en enkele leggingen die je voor jezelf kunt doen. Het laat allemaal zien hoe jij op dit moment in je leven staat. De workshop is een korte kennismaking met de tarot.

Workshop (2 uur) € 50,00 per persoon ook online beschikbaar

Afstand reiki voor jou alleen, of op zondag in groepsverband

Hoe werkt afstand reiki? Het bijzondere van Reiki energie is, dat het zich niet laat begrenzen door ruimte, tijd, obstakels en afstand. Reiki energie is en stroomt overal. De behandeling wordt gegeven in een groepsvorm, trek hiervoor een half uur uit om in rust te kunnen ontvangen. Je kunt naar rustige muziek luisteren of ontspannen gaan liggen of zitten. Tijdens de sessie kan je warmte of kou voelen of tintelingen, ook kan het zijn dat je niets voelt. Wees hierover niet ongerust, door de energie wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam gestimuleerd en komt een reiniging/opruimingsproces op gang. Drink na de behandeling een groot glas water. En bij voorkeur nog een glas of 2 later op de avond, wil je dit niet is dit natuurlijk niet verplicht. Wat heb ik nodig? Je volledige voor- en achternaam en eventueel woonplaats maar wil je dit niet, ben je dit natuurlijk niet verplicht.

€ 22,50 per persoon of € 9,95 in de groepssessie iedere zondag

Workshop tenen lezen (basis)

Het doel van tenen lezen is mensen een spiegel voor te houden. De lezer geeft geen waardeoordeel. Er bestaan geen goede of slechte tenen. Iemand is zoals hij is en dat is altijd goed. De lezer observeert en constateert sterke en zwakkere kanten van iemands persoonlijkheid. Bij tenen lezen letten we op een groot aantal kenmerken zoals afmeting, vorm, stand van de tenen ten opzichte van elkaar, verkleuringen en eelt. Wel kan de stand van de teen veranderen, dat laat zien welk gedrag je aangeleerd hebt. Ze kunnen krom of scheefgroeien, volledig draaien, zichzelf verstoppen, of weer mooi recht groeien. Het laat allemaal zien hoe jij op dit moment in je leven staat.

Workshop (2 uur) € 50,00 per persoon

Workshop pendelen (basistraining)

Workshop praktisch pendelen. Wil jij leren omgaan met de pendel? Pendelen wordt al eeuwenlang gebruikt om antwoorden te krijgen op een breed scala van vragen. Pendelen kan gebruikt worden op alle niveaus, zowel bij spirituele (groei)vragen, als bij de ontwikkeling van de geest. De training is inclusief pendel en pendelkaarten.

Workshop (2 uur) € 50,00 per persoon ook online beschikbaar

Workshop vingerreflexologie

Workshop vingerreflexologie Het doel van vingers lezen is mensen een spiegel voor te houden. De lezer geeft geen waardeoordeel. Er bestaan geen goede of slechte vingers. Iemand is zoals hij is en dat is altijd goed. De lezer observeert en constateert sterke en zwakkere kanten van iemands persoonlijkheid. Bij de vingers lezen letten we op een groot aantal kenmerken zoals afmeting, vorm, stand van de tenen ten opzichte van elkaar, verkleuringen en eelt. Wel kan de stand van de vinger veranderen, dat laat zien welk gedrag je aangeleerd hebt. Ze kunnen krom of scheefgroeien, volledig draaien, zichzelf verstoppen, of weer mooi recht groeien. Het laat allemaal zien hoe jij op dit moment in je leven staat. De workshop is een korte kennismaking met Vingerreflexologie.

Workshop (2 uur) € 50,00 per persoon  

Creativiteit in combinatie met schrijven (Visionboard+)

Een visionboard ontwerpen in combinatie met schrijven, voor meer inzicht, verwondering, ontdekking, verdieping en verbinding <3. We gaan in een klein groepje (minimaal 3 maximaal 6 personen) aan de slag met een visionboard maar niet zomaar één!

Workshop (4 uur) € 75,00 per persoon