Zakelijke tarotlegging

Vanochtend toen ik naar mijn werk fietste was het nog donker en het was heerlijk rustig. Het was even een verademing en had tijd om heerlijk na te denken. Ik kreeg ook een idee voor een blog en dat was dat ik dit keer iets meer over een zakelijke tarotlegging wilde uitleggen en dan even in het algemeen zodat je eventueel hier zelf mee aan de slag kan.
Het is bij een zakelijke tarotlegging en natuurlijk andere leggingen niet de bedoeling om een concrete vraag te stellen waar je een pasklaar antwoord op verwacht. Een vraag als ‘Wat is nu belangrijk bij deze situatie of wat is hierin het beste voor mij?’ is bijvoorbeeld een meer geschiktere vraag.

Accepteer geen uitleg die tegen je gevoel ingaat. Het kan zijn dat je enige tijd nodig hebt om de uitleg te vatten. Het is een spel waarbij je onbewuste communiceert met de tarotkaarten. De beelden van de tarotkaarten werken in op de in je onbewuste aanwezige voorstellingen. In die communicatie kun je op een nieuw perspectief ten opzichte van de bevraagde situatie komen te staan.
Uiteraard zal je gezond verstand je zeggen of een uitleg wel of niet acceptabel is voor jou op dit moment. De tarot mag je nooit de baas over je eigen denken en verantwoording laten worden. Je blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor je keuzes.

Maar goed, een zakelijke tarotlegging, een methode die je eigenlijk altijd kunt gebruiken is de Keltisch kruislegging. Er zijn zoveel mogelijkheden, ook ligt het natuurlijk aan de vraag die je wilt stellen en hoeveel details je wilt, of juist niet. Gebruik voor het kiezen van een juiste methode ook je eigen gevoel. Het “wat te doen tarotlegpatroon” is heel geschikt voor vragen als: Wat is mijn volgende stap? Hoe kom ik uit die en die situatie? Wat moet ik doen?”

Wat te doen legpatroon

De posities
1. Het verleden (leg verband met de kern (4)).
2. Het heden (leg verband met de kern (4).
3. Invloed op de kern.
4. De kern – hier gaat het over.
5. Invloed op de kern.
6. Dit is op dit moment het beste advies m.b.t. de vraag.
7. De uitkomst, het resultaat dat volgt op kaart 6.

Heb je hier iets aan gehad? Of heeft het juist vragen opgeroepen? Ben je ook benieuwd en kom je ergens niet uit? Ik leg de kaarten met liefde voor je!

Ook indien er behoefte bestaat voor het stellen van vragen of adviezen, mail me gerust.

Warme groet, Amanda

 

Geef een antwoord